Categories: Vijesti

by admin

Share

Podijeli

pozar-mirko-kuca

crkvaHumanitarna akcija prikupljanja pomoći za obnovu kuće izgorjele prošlog tjedna, u kojem je Mirko Mihaljević iz Donje Motičine ostao na ulici, ide dalje. Otvoren je žiro račun na koji se sad mogu uplatiti novčana sredstva.

Mirko Mihaljević iz Donje Motičine, Matije Gupca 85, od oca Ivana rođen 05.06.1959. godine u Donjoj Motičini.
U familiji je bilo 6. djece i to: Pero, Jula, Jela, Nada, Nevena i Mirko.
Završio je soboslikarsku školu u Zagrebu i jedno vrijeme tamo i radio. Zatim dolazi nazad u Donju Motičinu i zapošljava se u Siman d.d. , današnji Aquaestil Zoljan,  gdje i danas radi. Ima oko 30 godina radnog staža.
Nakon smrti oba roditelja živi sam u obiteljskoj kući, neoženjen.  U  noći 17.01.2012. godine doživio je tragediju svog života,  dogodio se požar  koji su vatrogasci gasili do jutra,  ali nisu uspjeli sačuvati kuću tako da je u potpunosti izgorjela. Mirko je ostao bez ičega pa se na incijativu Općine prikupljaju novčana sredstva ili pomoć u naturi(građevinski materijal i dr.) kako bi se ova tragedija što prije sanirala.
Molimo Vas da se odazovete i svojom donacijom pomognete akciju izgradnje nove kuće.

Novčana sredstva  za pomoć u gradnji nove  obiteljske kuće Mirku Mihaljeviću možete uplatiti na žiro-račun u Hypo –alpe adria banci broj:

                                                   2500009-3103610357

Za sve druge informacije možete se obratiti na broj telefona: 031/606 116.

pozar-mirko-kuca