Categories: Vijesti

by admin

Share

Podijeli

grb-300_1

crkva-dmPočetak obilježavanja 15. godišnjice postajanja Općine Donja Motičina započinje u četvrtak, 14, lipnja 2012. u 12 sati u općinskim prostorijama u prisustvu mnogih uvaženih gostiju. Nastavak proslave, na dan općine 15.6. 2012, na dan Srca Isusovog započinje procesijom u 10 i 30 i svečanom misom u 11 sati u crkvi Svih svetih Donja Motičina.

Svečanoj sjednici će nazočiti župan Osječko-baranjske županije Vladimir Šišljagić, kao i drugi uglednici iz javnog i političkog života ovog kraja. Sjednicu će voditi predsjednica Općinskog vijeća Ružica MIkičić, te se obratiti nazočnima prigodnim govorom. Načelnik će u svom govoru istaknuti zalaganje općinskog rukovodstva u postojećim i budućim projektima. Neki od projekata poput izgradnje plinske mreže čija je vrijednost oko 3 800 000kn i katastarske izmjere vrijednosti 4 800 000kn su još jedan dokaz o radu i uspješnim projektima ove male općine.

grb-300_1

Na sjednici će se obaviti dodjela zahvalnica:

DARIVATELJIMA KRVI: Vinko Kubinčan, Dražen Damjanović, Ivica Žigić, Ivanka Knežavić, Katica Blažević, Katica Forintić

ZAHVALNICE SPONZORIMA I PODUZEĆIMA: 

Robert Radojković –  poznati hrvati ultramaratonac

Josip Patajac – dobro znani ravnatelj našičke srednje škole koji ujedno u petak ima promociju svoje knjige ''NAŠI KORJENI''

Papuk d.d. Našice – najveća pekara ovog kraja koja distribuira svoje proizvode prema više od 60 prodajnih mjesta

Hrvatske šume – uvijek vrijedan partner, javno poduzeće za gospodarenje šumama i šumskim zemljištem u RH

Caucio d.o.o – poznata našička tvrtka koja je uvijek otvorena za sponzorstva Donjoj Motičini