Categories: Vijesti

by admin

Share

Podijeli

kreditiranje-apn

kreditiranje-apn4.3.2011. Jučer je u općinskim prostorijama u Donjoj Motičini održana prezentacija programa izgradnje stanova (kuća) prema odredbama zakona o društveno poticajnoj stanogradnji. 

Organizator ovog predavanja je republika Hrvatska u suradnji sa APN agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama.  Predavači su okupljenim mještanima Donje Motičine, kojih se ovoga puta okupio dosta veliki broj, prezentirali program kreditiranja izgradnje obiteljskih kuća i kupnje građevinskog materijala prema odredbama Zakona o društveno poticajnoj stanogradnji. Prezentirali su mogućnost podizanja kredita u vrlo povoljnim uvjetima za izgradnju, rekonstrukciju u povećanim gabaritima i završetak započete gradnje. Prednost ovih kredita je što je kamatna stopa vrlo mala za razliku od uobičajenih koje se nude u današnje vrijeme i sva pomoć oko realizacije ovog kredita od strane APN-a.  

Pravo kupnje imaju svi državljani Republike Hrvatske koji prvi puta stječu nekretninu ili nemaju u vlasništvu odgovarajući stan ili kuću. Kreditno sposobni kandidati isključivo s utvrđene konačne Liste reda prvenstva JLS-a.

Prednosti POS-a:

a) Cijena(maks do 1,109,37 eura /m2)

b) Kreditni uvjeti (kamata od 3,9 do 4,5%)

c) Rok otplate od 30 godina + 1 godina počeka