by admin

Share

Podijeli

rijec-nacelnika

rijec-nacelnikaPoštovani mještani općine Donja Motičina. Poštovani sumještani u Domovini i inozemstvu. Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo Vas pozdraviti putem novostvorene službene WEB stranice općine Donja Motičina.

Pokretanje službene WEB stranice je jedan od važnih događaja za našu Općinu.Na ovaj korak smo se odlučili radi boljeg praćenja razvitka naše općine i zbog toga da se vi dragi sumještani u Domovini i inozemstvu možete kvalitetnije uključiti u rad općinskih tijela i same Općine. Vaše iskustvo u upravljanju, proizvodnji, kulturi, športu i drugim poljima ljudskog djelovanja će nam dobro doći u implementaciji ukupnog razvitka naše općine.  Na službenim stranicama općine Donja Motičina nalaze se sve važnije informacije i aktivnosti sa područja općine. Osim brojnih informacija dostupnih na stranicama ostvarena je i mogućnost dvosmjerne komunikacije sa građanima.

Na WEB stranicama, općina Donja Motičina predstavljena je brojnim fotografijama i popratnim tekstovima te raznim video i audio sadržajima. Predstavljena je općinska uprava, gospodarstvo, kulturne i društvene djelatnosti, dostupni crkveni, školski i brojni drugi sadržaji. Prikazane su kontakt adrese i telefoni kao i linkovi na korisne stranice. Web stranice općine Donja Motičina su najobuhvatniji i u današnje vrijeme, najpraktičniji prikaz naše općine na jednom mjestu. Službene stranice općine Donja Motičina i dalje će se nadograđivati novim sadržajima, a njihovo održavanje kao i proširenje će se provoditi izravno iz općine bez posredovanja drugih administratora.
Svi vaši prijedlozi za dopunu, ispravljanje grešaka ili dodatno uređenje stranica dobro su nam došli. Molimo, pošaljite ih na e-mail.

 

Vaš načelnik,

Željko Kovačević